Natuursteen tegels in landelijke stijl

Robuuste eiken kasten en authentieke stoere tafels worden gecombineerd met sobere en ruwe materialen zoals natuursteen tegels. Een landelijke woonstijl heeft een rustige en warme uitstraling. Belgische blauwe hardsteen, ook wel arduin, is uiterst geschikt voor tegels. Interieur of exterieur.

In de eerste plaats is de afwerking van de vloer van belang voor de juiste uitstraling. Onze kerkdals worden gemaakt zodat ze de tekenen van de tijd vertonen. We hebben diverse vloertegels in onze collectie die op een unieke manier zijn bewerkt. De natuursteen tegels worden met de hand gekapt, getrommeld, gekleurd, gezoet en/of geborsteld. Deze verschillende bewerkingen zorgen voor een vloertegel met een prachtige verouderde uitstraling die goed past bij een stoer en sober interieur.

Onze eigen lijn tegels, Monastere & Cathedrale, wordt in-house gemaakt. Een Belgisch product dat wordt gemaakt in België. Iets om trots op te zijn! Steeds een Huzarenstuk om ze afgewerkt te krijgen aangezien en veel manueel werk inkruipt, maar het resultaat is navenant.

De tegels zijn steeds 3cm dik en 60cm breed. De tegels worden gezaagd op vrije lengte, variërend van 40cm tot 120cm. Plinten zijn uiteraard ook geen probleem.

Menu