Houten brievenbussen:
warme charme

Houten brievenbus van VASP: duurzaam en tijdloos

De houten brievenbussen van VASP zijn… niet van hout gemaakt, maar van keramiek. Toch hebben ze de look & feel van een echte houten brievenbus gecombineerd met stijlvolle Belgische blauwe hardsteen. Deze combinatie is synoniem voor duurzaam en tijdloos. De warme uitstraling van onze houten brievenbussen past bij een strakke bouwstijl, maar evengoed bij landelijke, klassieke huizen.

New

Onze slimme pakketbrievenbussen zijn er!

Nooit meer thuisblijven voor koerierdiensten.

Ontdek ze hier

 

 

 

Woodlook brievenbus: stevig en kleurvast

VASP woodlook – brievenbussen gemaakt van keramiek zijn oerdegelijk en een ‘MUST HAVE’. Een VASP woodlook brievenbus in je
voortuin is:

  • slijtvast
  • hittebesteding
  • kleurvast
  • vormvast
  • vorstvast
  • krasvast

Enkel voordelen

Met keramische woodlook krijg je de sfeer en warme uitstraling van echt hout, maar niet de mindere kant ervan. Zo leeft echt hout naargelang de weersomstandigheden. Hout verkleurt en is minder  duurzaam als keramiek. In vele gevallen moet hout blijvend behandeld worden, wil je het in vorm houden.

Woodlook in combinatie met blauwe hardsteen

Uniek is onze combinatie van woodlook met blauwe hardsteen. Onze blauwe hardsteen is van Belgische oorsprong en daarom heel compact en niet poreus. Perfect dus voor de Belgische weersomstandigheden.

Met kwaliteits- en beschermingslabel M-Protect

Al onze modellen zijn uniek Belgisch design. Daarom dragen ze trots het label M-Protect dat staat voor topkwaliteit en authenticiteit. Omdat wij onze woodlook brievenbussen zelf ontwerpen zijn wij trendsetter in België en ver daarbuiten.

Houten woodlook brievenbussen vervaardigd in eigen atelier

Wij maken al onze brievenbussen zelf in ons hightech atelier. We vernieuwen en verbeteren onze procedés voortdurend. Dat maakt dat onze houten woodlook  brievenbussen van een uitstekende kwaliteit zijn.

Een VASP houten brievenbus
in jouw voortuin?
Vind een dealer in je buurt!

Houten woodlook brievenbussen van VASP
verkopen in je winkel?
Stuur ons een mail of bel naar 03 288 88 33!

Menu