Tuinbank
en tuintafel in natuursteen

Tuinbank in blauwe hardsteen: even uitrusten in de avondzon!

Onze tuinbanken in Belgische blauwe hardsteen zijn mooi in hun eenvoud . Het design is strak en oogt sierlijk in een sobere tuin, maar evengoed passen onze arduinen tuinbanken in een weelderige Engelse tuin.

Kloostertafel in Belgische blauwe hardsteen en teak

Zelf vinden wij deze robuuste tuintafel een van onze mooiste creaties. Deze kloostertafel gemaakt uit Belgische verouderde blauwe hardsteen en verouderde teak straalt zoveel kracht uit. Ze staat beeldig buiten in je tuin of binnen in de orangerie. Je kiest tussen een rond model of een rechthoekige arduinen tuintafel.

Natuursteen: natuurlijke schoonheid

Weinig bouwmaterialen evenaren de schoonheid van natuursteen. Elke steen is uniek. Natuursteen wordt voortdurend gekneed en gevormd onder invloed van geologische processen zoals vulkanische uitbarstingen en aardbevingen. Dit proces beïnvloedt uiteindelijk het uitzicht en de kenmerken van de steensoort.

Natuursteen: duurzaam en functioneel

Natuursteen is duurzaam en functioneel. Tuinbanken en tuintafels in natuursteen zijn niet alleen een lust voor het oog, ze passen door hun natuurlijke schoonheid perfect in jouw  tuin. Bovendien hoef je je tuinbank of tuintafel  ‘s winters niet binnen te zetten, want natuursteen is slijtvast, vorstvrij en trotseert door zijn robuustheid alle weersomstandigheden.

Een tuinbank en tuintafel
in natuursteen in je tuin?
Vind een dealer voor onze standaardmodellen!

Liever maatwerk?
VASP is jouw specialist!
Krijg je offerte of bel 03 288 88 33!

Menu