Arduinen bloempotten en plantenbakken:
Belgische sierlijke trots in je tuin

Arduinen bloempotten en plantenbakken: echte blikvangers

Arduinen bloempotten en plantenbakken zijn een echte blikvanger op je terras of aan je voordeur. Onze bloempotten en plantenbakken in Belgische blauwe hardsteen bestaan in alle vormen en maten. Ze hebben een mooi, tijdloos design en stralen klasse en degelijkheid uit. Jouw buxus zal zich de koning te rijk voelen.

Plantenbak in Belgische blauwe steen: topkwaliteit

Wij werken enkel met eerste keus blauwe hardsteen uit de Carrières du Hainaut. Onze bloempotten en plantenbakken zijn van topkwaliteit. Ze zijn vorst-en weersbestendig waardoor je deze bloempotten een heel jaar lang buiten kan laten staan.

Van kleine bloempotten tot massieve plantenbakken

Zoek je een heel grote bloempot om een prachtige buxus in te planten of een stevige olijfboom ? Onze ambachtsmannen fabriceren de arduinen bloempotten en plantenbakken reuzegroot of piepklein. Net zoals je wilt en helemaal op maat. Al gedacht aan een gravure voor je bloempot? Zo krijgt je bloempot een persoonlijke touch…

Maatwerk in eigen atelier

Wij hebben een aantal modellen in standaardafmetingen. Deze modellen kun je zien en kopen bij onze dealers. Liever een arduinen bloempot op maat? Maatwerk vervaardigen we ook in ons eigen atelier met behulp van ons modern machinepark. We brengen regelmatig nieuwe modellen uit zodat je bloembakken en plantenbakken altijd trendy zijn.

Arduinen bloempotten
en plantenbakken in je tuin?
Vind een dealer voor onze standaardmodellen!

Liever maatwerk?
VASP is jouw specialist!
Krijg je offerte of bel 03 288 88 33!

Menu