Sokkels
in arduin en natuursteen

Een beeld gekocht? Dan ontbreekt het je vast nog aan een sokkel in natuursteen om je beeldhouwwerk helemaal tot zijn recht te laten komen. Of je beeld nu uit hout, natuursteen, gips of brons gemaakt is, op een natuurstenen sokkel wordt jouw kunstwerk letterlijk op een pedestal gezet.

Sokkel in natuursteen

Bij VASP maken we stijlvolle sokkels in natuursteen.

Wij maken sokkels in alle maten en gewichten. Meestal wordt er geopteerd voor Belgische blauwe hardsteen, maar je kan ook kiezen uit een ruim assortiment van marmers en granieten. Onze experts geven je hierover graag deskundig advies. Alle natuursteen types hebben een natuurlijk uitzicht en zijn heel duurzaam.

Sokkel op maat

We maken je sokkel precies zoals je ‘t wilt. Groot, klein, dik,  dun, met een chique molure, of net heel strak. Zelfs een sokkel met ingebouwde verlichting is mogelijk!

Arduin voor je sokkel: oerdegelijk en duurzaam

Een sokkel in arduin is stevig en het perfect bestand tegen de Belgische weersomstandigheden. Arduin of Belgische blauwe hardsteen neemt geen vocht op en is zo bestand tegen vriesweer en heel warm weer. Deze natuursteen zet niet uit en krimpt ook niet.

Sokkels gemaakt uit Belgische blauwe hardsteen

Wij maken onze sokkels enkel met Belgische blauwe hardsteen van de Carrières du Hainaut. Zo kunnen we een uitstekende kwaliteit garanderen. Anders dan blauwe hardsteen uit Azië is de Belgische blauwsteen veel sterker en beter bestand tegen het wispelturige Belgische weer.

Sokkel in arduin of witsteen voor je tuin?
VASP is jouw maatwerkspecialist!
Krijg je offerte of bel 03 288 88 33!

Menu