VASP:
kwalitatieve brievenbussen van Belgische makelij

VASP is trendsetter in design en productie van authentieke Belgische brievenbussen. Onze natuursteen brievenbussen zijn allemaal eigen ontwerpen en worden stuk voor stuk vervaardigd in ons eigen hightech atelier. We werken met de beste materialen – onder meer Belgische blauwe hardsteen – en gebruiken vernieuwende procedés.

Arduinen brievenbus: een klassieker

Onze arduinen brievenbus – gemaakt van Belgische blauwe hardsteen – is een tijdloze klassieker. Heel wat van onze modellen passen uitstekend bij een landelijke stijl. De meer strakke, afgelijnde arduinen brievenbussen vormen een mooi geheel met moderne bouwstijlen.

Houten brievenbussen met warme uitstraling

Onze houten brievenbussen zijn gemaakt van… keramiek. Ze zien er exact uit als houten brievenbussen, maar hebben niet de nadelen van hout. Een houten brievenbus van VASP is weersbestendig, verkleurt niet en vervormt niet. Toch krijg je de mooie, warme uitstraling van hout.

Stalen brievenbussen met Scandinavisch design

De Allux stalen brievenbussen zijn oerdegelijke brievenbussen van Deense oorsprong. Dik staal, een gepatenteerde galvanisatietechniek en een robuuste poedercoatinglaag garanderen pure kwaliteit met een tijdloos design.

Pakketbrievenbus: de brievenbus van de toekomst

Ontvang je regelmatig pakjes? Dan is de VASP pakketbrievenbus iets voor jou! De veilige oplossing voor al je pakjes, postpakketten en natuurlijk ook gewone brieven. Verkrijgbaar in heel wat modellen, afmetingen en kleuren. En altijd geleverd met ons ingenieuze anti-diefstalsysteem!

Een VASP brievenbus in jouw voortuin?
Vind een dealer in je buurt!

Brievenbussen van VASP verkopen in je winkel?
Stuur ons een mail of bel 03 288 88 33!

Menu