Arduinen portiek:
‘the final touch’ aan je droomhuis

Deuromlijsting in Belgische blauwsteen: cachet voor je woning

Een sierlijke deuromlijsting, massieve arduinen dorpels en ‘classy’ vensterbanken in Belgische blauwe hardsteen ogen wondermooi bij jouw droomvilla. Ze geven cachet en maken het plaatje helemaal af.

Stijlvol arduinen portiek is het visitekaartje van je woning

Zeker bij pastoriewoningen geeft een statige deuromlijsting in Belgische blauwe hardsteen die extra touch. Bloembakken in Belgische blauwsteen aan je inkom zorgen dan weer voor een harmonieus geheel, samen met de dorpels en gevelbekleding in dezelfde natuursteen.

Onze arduin is duurzaam en behoudt zijn oorspronkelijke kleur, ook al wordt hij jaar in jaar uit blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden.

Deuromlijsting, borduren, dorpels en vensterbanken in Belgische blauwe hardsteen: topkwaliteit

Wij werken enkel met eerste keus blauwe hardsteen uit de Carrières du Hainaut. Dat maakt dat onze deuromlijstingen, vensterbanken, borduren en dorpels van topkwaliteit zijn. We verzagen in ons eigen atelier blokken natuursteen tot prachtig afgewerkte producten.

Ook in witsteen

Wij vervaardigen portieken, dorpels, vensterbanken, raamtabletten en gevelbekleding in de natuursteen die u wilt. Uiteraard kiezen mensen heel vaak voor onze Belgische blauwe hardsteen. Liever iets anders? Franse witsteen in allerlei kleuren, maten en gewichten is een waardig alternatief en straalt evenzo pure kwaliteit uit. Wij geven je graag advies over de beste keuze voor jouw woning.

Standaardmodellen en maatwerk

We vervaardigen portieken en dorpels ook in standaardafmetingen. Onze modellen kan je zien en bestellen bij onze dealers.

Liever maatwerk? Stuur ons een foto van je favoriete portiek en wij maken de deuromlijsting van je dromen! Ambachtelijk vervaardigd in ons eigen atelier.

Arduinen deuromlijsting en dorpels
voor je pastorijwoning?
Vind een dealer voor onze standaardmodellen!

Liever maatwerk?
VASP is jouw specialist!
Krijg je offerte of bel 03 288 88 33!

Menu