Zwembadrand
en vijverrand in natuursteen

Afwerking vijverrand: bezin eer je begint !

Plannen om een mooie vijver aan te leggen in je tuin? Omringd door prachtige planten, waterlelies en ander natuurschoon? De vijverrand is heel bepalend voor het uitzicht van je vijver. Samen met onze experts bepaal je bij ons welke vijverrand het best past in jouw tuin.

Vijverrand in natuursteen: een duurzame oplossing

Een vijverrand in natuursteen – veelal blauwe hardsteen of graniet – is een duurzame oplossing in je tuin. Niet alleen omwille van de tijdloze uitstraling die zo’n vijverrand in natuursteen heeft, maar vooral voor zijn slijtvast karakter.

Vijverrand in blauwsteen: natuurlijk effect

Verder ziet een vijverrand in blauwsteen er altijd heel natuurlijk uit. De hardsteen correleert van nature met de kleur van het water en de vijverplanten. Het resultaat: een vijverrand die tientallen jaren zijn nut zal bewijzen.

Zwembadrand in natuursteen: modern of klassiek?

De rand die je kiest voor je zwembad bepaalt sterk de uitstraling van het geheel.

Formaat, oppervlakte- en randafwerking combineer je ontelbaar zodat jouw zwembad jouw uniek zwemparadijs wordt. Onze experts adviseren je in materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. We houden rekening met je woonstijl, budget, onderhoud tot zelfs de veiligheid van jullie jonge duikers.

Zwembadrand in blauwe hardsteen: veilig en zacht om op te lopen

Belangrijk is dat je zwembadrand aangenaam is om op te lopen en tegelijk ook veilig. Je moet er zorgeloos met natte voeten kunnen op stappen, zonder een valpartij te riskeren. Bij VASP zorgen we ervoor dat je zwembadboord tegelijk zacht is voor de voeten én veilig door de antisliplaag. Talloze afwerkingsmogelijkheden zijn mogelijk.

Duurzame kwaliteit je zwembadrand: blauwe hardsteen

De blauwe hardsteen die wij verwerken in onze vijverranden en zwembadranden is Belgische blauwe hardsteen. Een synoniem voor kwaliteit, degelijkheid en tijdloze klasse. De blauwsteen van de Carrières du Hainaut is uitermate geschikt voor de Belgische weersomstandigheden en gaat daarom een leven lang mee.

Vijverranden en zwembadranden op maat in eigen atelier

We vervaardigen al onze zwembadranden en vijverranden in ons eigen atelier uit massieve blokken natuursteen en blauwe hardsteen. Omdat we het productieproces van in den beginne in de hand hebben, kunnen we uitstekende kwaliteit garanderen en mee zorg dragen voor jouw droomproject.

Vijverrand of zwembadrand in natuursteen?
VASP is jouw maatwerkspecialist!
Krijg je offerte of bel 03 288 88 33!

Menu