Gravures
in blauwe hardsteen en inox

Gegraveerde huisnummerplaat in blauwe hardsteen: ‘your personal touch’

Uw huisnummerplaat prachtig gepersonaliseerd? Wij graveren je naam, familienaam, bedrijfsnaam of  logo in een blauwe hardsteen plaatje. Je kiest zelf je lettertype, de grootte ervan en de afwerking. Deze gegraveerde naamplaat matcht ook perfect bij je deuromlijsting in blauwe hardsteen.

Brievenbus met gravure

Ook in je arduinen brievenbus in blauwsteen kan je je naam en nummer laten graveren. Jouw naam in combinatie met natuursteen maakt iedere naamplaat uniek. Kies zelf het lettertype en de grootte van de karakters.

Inox naamplaat

Zelfs gravures in een inox plaat kan je bij VASP laten vervaardigen. Lettertype en lettergrootte bepaal je zelf. Ook inox cijfers om op je brievenbus te kleven, creëren we in eigen atelier.

Bedrijfslogo en naam

Bedrijven kiezen vaak voor een naamplaat in blauwe hardsteen met hun logo erin gegraveerd. Liever een strakker resultaat? Dan is de inox naamplaat een stijlvolle optie. Een tijdloze, klassevolle naamplaat maakt je bedrijfsingang helemaal af.

VASP is maatwerkspecialist natuursteen voor professionele en particulieren

Bij VASP zijn we echte specialisten in de bewerking en vervaardiging van producten in natuursteen. Zo maken we ook keukenbladen, douchebakken, brievenbussen, dorpels, vensterbanken, borduren, muurafdekplaten, zwembadranden, vijverranden en deuromlijstingen in Belgische blauwe hardsteen. Wij werken voor professionelen en particulieren!

Gravure in blauwe hardsteen naamplaat?
Krijg je offerte of bel 03 288 88 33!

Menu