Schanskorven
gevuld met natuursteen

Schanskorven zijn hot!

Steenkorven zie je tegenwoordig overal opduiken. Je kan ze gebruiken als tuinafsluiting, als scheidingsmuur of om een ‘cosy corner’ te creëren in je tuin. Dikke gegalvaniseerde ijzerdraad in combinatie met grillige keien zorgen voor de stabiliteit van dit geheel.

Schanskorven zijn eerder strak en passen daardoor perfect bij moderne gebouwen.

In de juiste combinatie met andere materialen realiseren onze experts ook prachtige klassieke projecten.

Schanskorven in standaardafmetingen

In ons assortiment vind je een ruim aanbod standaard schanskorven gevuld met Doornikse kalkzandsteen of witte Carrara keien. Die schanskorven kan je bekijken en bestellen bij een van onze dealers.

Steenkorven en galva draad van topkwaliteit

De draad die we gebruiken voor onze steenkorven is benzinal draad van het Belgische Bekaert. Deze GALFAN draad is hoogwaardig gegalvaniseerd en daardoor een product dat je jarenlang plezier garandeert.

Steenkorf als brievenbus

Schanskorven in je tuin combineer je stijlvol met een steenkorf annex brievenbus. Je kiest uit een ingewerkte brievenbus in blauwe hardsteen of een arduinen brievenbus die op de schanskorf geplaatst wordt.

Vuur en natuursteen: een warme combinatie

Een open haard op je terras ? Gek op een kampvuur ? Deze steenkorf met ingebouwde vuurkorf combineert de moderne look van een schanskorf met de warme gezelligheid van een buitenhaard.

Schanskorven en steenkorven
in je tuin?
Vind een dealer voor onze standaardmodellen!

Liever maatwerk?
VASP is jouw specialist!
Krijg je offerte of bel 03 288 88 33!

Menu