Robuuste tafel in natuursteen

Zelf vinden wij onze robuuste tuintafels één van onze mooiste creaties. Deze kloostertafels, gemaakt uit Belgische verouderde blauwe hardsteen en verouderde teak, straalt kracht uit. Een echte eyecatcher in je woning, tuin of kantoorruimte. Waar je ook de tafel voor ogen hebt, een tafel in natuursteen is altijd een goed idee.

Teak is een veelzijdig en polyvalente houtsoort, dit maakt teak heel geschikt voor buitentoepassingen. De combinatie van een knappe houtsoort met een tafelblad in een ‘echte’ natuursteen is altijd geslaagd.

Verder kun je aanpassen naar je eigen noden. De kracht van VASP is dat je bij de bron zit. We kunnen alles zelf maken op maat in onze eigen atelier. Maatwerk is dus geen enkel probleem. Veruit het populairst is onze kloostertafel in Belgische blauwe steen. Al onze blauwe steen wordt ontgonnen in Henegouwen. De authentieke blauwe steen met zijn uitzonderlijke kwaliteiten is afkomstig uit onze ondergrond. Het is een prachtig oermateriaal dat nergens mee te vergelijken valt.
De ‘verouderde’ afwerking van de tafel doen we helemaal zelf. Elke tafel is uniek, dit door de fossielen die in het tafelblad terugkomen maar ook door het handwerk van de medewerkers in de atelier. Belgisch blauwe hardsteen vertelt een verhaal van ons land. Op en top Belgisch.

Graag het natuursteen tafelblad in een andere afmeting of in een andere steen of geen onderstel maar enkel het tafelblad los? Geen enkel probleem.
We kunnen tafels leveren in graniet, marmer of kalksteen. Franse witsteen zoals Massangis, Euville of Savonnieres hebben we quasi altijd op stock.
De afgelopen jaren is marmer aan een revival bezig. Marmer is een product dat in veel diverse sferen en interieurs kan worden toegepast. Van modern tot klassiek en van minimalistisch tot monumentaal, van warm en huiselijk tot strak en zakelijk, marmer heeft het allemaal. Een prachtige witte Carrara marmer uit Italië of toch de exclusievere Bianco Statuario? Of een kleurrijke Fior Di Bosco? De mogelijkheden zijn eindeloos.

De prijs van de tafel in natuursteen hangt af van de gekozen materialen en/of afwerkingen. Ook de levertermijn varieert van tafel tot tafel en vooral van de drukte in onze atelier. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via e-mail: info@vasp.be of gebruik de contactpagina. We helpen je graag verder!

Menu