Stonewharf – TOP vakmensen uit het noorden !

Hier een korte voorstelling van onze trouwe en gewaardeerde partner uit Nederland.

STONEWHARF – THE BRICK COMPANY (www.stonewharf.nl )

Het accent van Stonewharf Montage ligt op levering en plaatsingen van alle mogelijke werkstukken, echter ook restauratie en onderhoud is een bekend en vertrouwd werkterrein voor onze mensen waarbij de ervaring, kennis en vaardigheden in ruime mate aanwezig zijn.

Naast een gedegen opleiding in ons bedrijf, onder leiding van de leermeesters, doen wij er alles aan om ook de theoretische kennisopbouw, de veiligheid en gezondheid continu een onderdeel van ons dagelijks functioneren te laten zijn. Voor de vaktechnische opleidingen zijn zowel het Centrum natuursteen als het Fundeon de aangewezen opleidingspartners in onze branche. Ook hechten wij er belang aan om de medewerkers zich op persoonlijk vlak te laten ontwikkelen in het belang van zichzelf en onze klanten.

Stonewharf Montage doet er ook actief alles aan om de zorg voor ons milieu, vanuit ons werkterrein positief te beïnvloeden en de mensen waar wij mee werken in binnen- en buitenland, op een positieve en verantwoorde wijze te stimuleren. Hierdoor is Stonewharf Montage ook betrokken bij TFT, het Responsible Stone Program.Menu