De nieuwe Corstenstaal brievenbus is er.

We zien het meer en meer in het straatbeeld maar wat is Cortenstaal juist? Cortenstaal is staal legering dat corrosiebestendige eigenschappen krijgt door de toevoeging van koper, chroom en nikkel. Het wordt steeds vaker toegepast in tuinen en parken. Het roestige materiaal is duurzaam, prachtig om te zien en goed te combineren met planten en andere natuurlijke materialen zoals natuursteen. Cortenstaal is zeer sterk en leent zich daarom uitstekend voor tuin, landschap en interieur.

Het staal krijgt een roestvormige oxidatie laag. Ze vormt een bescherming tegen verder doorroesten. De finale kleur is afhankelijk van de temperatuur, vochtigheid en de precieze stand van het product (verticaal of horizontaal). De vorming van de finale barrièrelaag duurt – afhankelijk van het klimaat – ongeveer 1 jaar.

Naast de reeds bestaande VASP brievenbussen Corleone en Genua, lanceren we dit jaar een nieuwe brievenbus in Cortenstaal, Napels. Onze eerste brievenbus in Cortenstaal dat geschikt is om pakketjes te ontvangen.

Brievenbus Napels is een moderne brievenbus met een sleuf voor brieven en de mogelijkheid om een valklep te openen om pakjes achter te laten. Door de valklep zijn ook de geleverde pakketjes en brieven beschermd tegen snoodaards met slechte bedoelingen. De deur bevindt zich achteraan de brievenbus. Een echte eyecatcher voor uw woning.

Cortenstaal brievenbus kopen? Contacteer één van onze dealers.

 

 

Menu