Home

Natuursteen
Brievenbussen
Tuinbanken & tafels
Tuinverlichting
Bloembakken
Beeldhouwwerken
Sokkels
Gravures
Vijver- en zwembadranden
Portieken & dorpels
Douches & badkamers
Schanskorven
Keukens
Accessoires

EXCLUSIVE LINE
Brievenbussen

COLOUR THE WORLD
Brievenbussen

TEAK
Plantenbakken

PARCEL-LINE
Brievenbussen

WOODLOOK
Plantenbakken en
brievenbussen

Dealers

Contact
Download hier
onze catalogus
Tuinverlichting in natuursteen

Uw tuin tot in de puntjes afwerken, zou kunnen door een natuursteen tuinbank onder die ene statige boom te plaatsen en plantenbakken in blauwsteen op het terras te voorzien. Zo kunt u op zonnige dagen genieten van de natuur dicht bij huis. Wilt u ook ’s avonds profiteren van de gezonde buitenlucht met een glaasje wijn, dan kunt u extra sfeer creëren door tuinverlichting aan te leggen.

Assortiment buitenverlichting bij VASP

In het assortiment buitenverlichting heeft VASP prachtige tuinlampen in natuursteen voor u ontwikkeld. Deze zorgen voor een gezellige sfeer indien ze op de juiste plaats worden geïnstalleerd in uw tuin. Tuinverlichting kan ook gecombineerd worden met natuursteen vijverranden of langsheen de wandelpaadjes om uw veiligheid te verhogen. Tijdens zwoele zomeravonden dineren op het terras is nog zo welbehaaglijk, indien er sfeervolle buitenlampen werden aangesloten.

Kiezen voor natuursteen tuinverlichting van VASP, is kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Belgisch blauwe hardsteen heeft weinig onderhoud nodig. Deze steen neemt geen vochtigheid op en is bestand tegen weer en wind.

Wilt u enkele voorbeelden zien van blauwstenen buitenlampen of heeft u een vraag, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons, of ga langs bij een dealer uit uw buurt.