Home

Natuursteen
Brievenbussen
Tuinbanken & tafels
Tuinverlichting
Bloembakken
Beeldhouwwerken
Sokkels
Gravures
Vijver- en zwembadranden
Portieken & dorpels
Douches & badkamers
Schanskorven
Keukens
Accessoires

EXCLUSIVE LINE
Brievenbussen

COLOUR THE WORLD
Brievenbussen

TEAK
Plantenbakken

PARCEL-LINE
Brievenbussen

WOODLOOK
Plantenbakken en
brievenbussen

Dealers

Contact
Download hier
onze catalogus
Beelden in natuursteen: versiering van tuin en terras

Om uw tuin of oprit te versieren, kan u beelden in natuursteen laten plaatsen. Meestal worden deze kunstwerkjes vervaardigd uit witsteen of blauwsteen. Beelden worden vaak op een natuurstenen sokkel of voetstuk geplaatst. U kunt kiezen voor statige borstbeelden, populaire dieren, beeldhouwwerken voor in de fontein, Voor een compleet geheel kan u ook natuursteen vijverranden laten leggen en prachtige accenten aanbrengen door te kiezen voor tuinverlichting in natuursteen. Wilt u graag een bepaald tuinbeeld, dan gaan wij graag voor u aan de slag met hamer en beitel.

Contacteer ons dus zeker indien u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen. Of ga langs bij een dealer uit uw buurt om realisaties van VASP te bekijken.

Onvergankelijke tuindecoratie

Belgisch blauwe hardsteen is een milieuvriendelijk natuurproduct, met een buitengewoon en vitaal karakter. Het is de ideale materie om fijne, minutieus afgewerkte beelden uit te houwen. Bovendien is deze steensoort werkelijk onvergankelijk. Het is bestand tegen alle invloeden van buitenaf en kan daarom zonder probleem in uw tuin of vijver geplaatst worden. Ook witte natuursteen leent zich uitstekend tot het creren van prachtige beeldhouwwerken. Bovendien heeft u weinig onderhoud aan natuurstenen beelden.